Te afli aici: Prima pagina ▶ Prezentare

Prezentare

Armatura metalica zincata pentru profile tamplarie PVC - Ozel Steel Profil Distribution BacauInfiintata in anul 2004, Ozel Steel Profil Distribution S.R.L. a activat aproape inca de la inceput in domeniul constructiilor, respectiv al productiei de usi si ferestre din PVC, fiind una societatile de baza, din regiunea Moldovei, in ceea ce priveste distributia de armaturi si accesorii pentru tamplaria PVC.
     Situata in zona de nord a municipiului Bacau, firma desfasoara o serie de activitati utile producatorilor de usi si ferestre din profile PVC si aluminiu, demonstrand in scurt timp ca este partenerul de nadejde al tuturor colaboratorilor sai.
     Unic distribuitor in zona Moldovei al primului si celui mai mare producator de armaturi din Romania pentru tamplaria PVC, Ozel Steel Profil S.R.L., compania noastra furnizeaza cele mai bune si mai calitative profile metalice utilizate la profilele PVC de renume pe plan mondial, cum ar fi: Veka, Salamander, Rehau, Gealan, Ramplast, Deceuninck, KMG etc.
     Pe langa armaturile zincate deosebit de calitative, certificate ISO si devenite o marca pe plan national si nu numai, societatea noastra mai distribuie si o serie de alte produse necesare confectiei de ferestre si usi, precum:

  • feronerie,
  • pervaze din aluminiu,
  • glafuri PVC,
  • spuma poliuretanica,
  • suruburi de montaj,
  • accesorii pentru plase impotriva insectelor si altele.

     In plina dezvoltare si neafectata de criza economica precum alte societati din sector, Ozel Steel Profil Distribution S.R.L. a reusit sa arate de-a lungul timpului ca este un partener de incredere, puternic, serios si a reusit sa adauge in gama de bunuri comercializate si alte produse, cum ar fi: profile pentru hale industriale, case si alte constructii civile, parapeti laterali pentru sosele si autostrazi, precum si profile suport pentru parcurile de panouri fotovoltaice.

Constructii si amenajari hale pe structura metalica Ozel Steel Profil Distribution BacauConstructii si amenajari case pe structura metalica Ozel Steel Profil Distribution BacauStructuri metalice zincate pentru panouri fotovoltaice parcuri solare Ozel Steel Profil Distribution BacauProfile metalice zincate pentru panouri de protectie rutiera, drumuri si autostrazi - Ozel Steel Profil Distribution Bacau

 

     Asadar, garantandu-va ca va aflati la adresa corecta, va invitam sa vizionati in continuare, cu placere, site-ul nostru si asteptam cu nerabdare, in cel mai scurt timp, o colaborare cat mai fructuoasa cu dumneavoastra.
Va multumim!

Noutati

Case pe structura metalica
Case pe structura metalica

- La interior pe profilul metalic se fixeaza placa de gipscarton de 12.5mm grosime, glet si se executa un finisaj interiorPeretii interiori sunt realizati din placi de gipscarton de 1...

Hale metalice pentru constructii
Hale metalice pentru constructii

Va putem oferi structuri particularizate pe nevoile DVS., avand solutii la cheie pentru orice dimensiune lungime, latime, inaltime.Oferta este doar pentru structura metalica adica :...